Hadi Nosratlu i Biarritz

Biarritz är en riktig drömplats i sydvästra Frankrike. Kommer man bilvägen leder de små pitoreska vägarna fram till en lika mysig kuststad med enorma vågor. Hadi Nosratlu gillar verkligen den härliga stämningen och den sköna mixen av folk i staden sommartid. Staden lever verkligen upp på sommaren och är ju lite av europas surfparadis. En inbiten surfare som bodde i staden berättade om de ”riktiga” vågorna som slår in mot land på hösten när staden börjat tömmas på turister. När vågorna är 7m och uppåt är de tydligen så snabba att surfarna behöver tolkas med hjölp av jetski för att hinna ikapp. Inget för Hadi Nosratlu, men att ligga i vattnet i väntan på rätt våg för ett tappert försök att ställa sig upp är kul det med!

Hadi Nosratlu i Biarritz

Hadi Nosratlu i Biarritz